Dragi prijatelji, kupci, dobavljači i poznanici!

 

Od 17. do 20.aprila 2019. godine, u Beogradu je održan 45. po redu Međunarodni građevinski sajam SEEBBE 2019.godine. Ovo je bio najveći sajamski događaj u Jugoistočnoj Evropi, specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Sajam je okupio je više od 600 izlagača iz 27 zemalja.

 

Na ovogodišnjem sajmu učestvovala je i naša firma BITERRA D.O.O. gde smo predstavili naš program – oprema i rezervni delovi za građevinske mašine.

Pod imenom ADRIABAGER smo u poslednjih nekoliko godina stekli veliki broj stalnih klijenata i zadovoljnih kupaca iz cele Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne gore i drugih zemalja u svetu, koji kod nas kupuju rezervne delove i dodatnu opremu za građevinsku mehanizaciju (BAGER, ROVOKOPAČ, UTOVARIVAČ, DROBILAC, DAMPER, GREJDER, ČEKIĆ, FINIŠER, VALJAK, KAMION).

Naš štand posetio je izvestan broj postojećih kupaca sa kojima imamo odličnu saradnju, kao i potencijalni kupci sa kojima se nadamo da ćemo sarađivati.

Ovim putem želimo da Vam se zahvalimo što ste izdvojili vreme da posetite naš štand. Do sledećeg sajma građevine SEEBBE 2020. godine, pozdrav iz Beograda – vaš BITERRA D.O.O. tim.