Između 18. i 21. aprila, u Beogradu je održan 44. po redu Međunarodni građevinski sajam SEEBBE 2018. godine. Ovo je bio najveći sajamski događaj u Jugoistočnoj Evropi, specijalizovana međunarodna manifestacija koja obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata. Sajam je zabeležio veći uspeh nego prethodnih godina, okupio je više od 600 izlagača iz 27 zemalja, a brojka posetilaca iznosila je 33. 582.

Najzanimljiviji svetski brendovi bili su: CATERPILLARVOLVOCASEJCBHYUNDAIKOMATSULIEBHERRBOBCATGENIEHIDROMEK i mnogi drugi proizvođači i dileri sa celog Balkana. Prvi put na Sajmu građevinarstva predstavile su se dve nove tematske celine – „Nekretnine i investicije” i „Arhitektura i urbanizam”.

Najveća atrakcija na ovogodišnjem sajmu građevinarstva bio je „Bager koji pleše“ koji možete pogledati na ovom linku https://youtu.be/OMzRVH8W33o . Bager, koji košta 33 hiljade evra, pored toga što pleše da bi zabavio publiku, naravno, pre svega ima niz korisnih funkcija – kopa, utovaruje, čisti sneg, drobi asfalt, buš i rupe za sadnice i stabljike… Proizvodi ga kineska kompanija „Sanward”, a da bi se predstavilo plesno umeće ove mašine angažovan je specijalni vozač iz Brisela.

Na ovogodišnjem sajmu učestvovala je i naša firma BITERRA D.O.O. gde smo predstavili naš program – oprema i rezervni delovi za građevinske mašine.

Pod imenom ADRIABAGER smo u poslednjih nekoliko godina stekli veliki broj stalnih klijenata i zadovoljnih kupaca iz cele Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne gore i drugih zemalja u svetu, koji kod nas kupuju rezervne delove i dodatnu opremu za građevinsku mehanizaciju (BAGER, ROVOKOPAČ, UTOVARIVAČ, DROBILAC, DAMPER, GREJDER, ČEKIĆ, FINIŠER, VALJAK, KAMION).

Naš štand posetio je izvestan broj postojećih kupaca sa kojima imamo odličnu saradnju, kao i potencijalni kupci sa kojima se nadamo da ćemo sarađivati.

Ovim putem želimo da Vam se zahvalimo što ste izdvojili vreme da posetite naš štand. Do sledećeg sajma građevine SEEBBE 2019. godine, pozdrav iz Beograda – vaš BITERRA D.O.O. tim.