Novi mini bager Hitachi ZAXIS 33U-5A je bio projektovan samo sa jednim ciljem na umu – da se omogući svojim klijentima, da imaju sopstvene vizije stvarnosti. Hitachi postavlja nove standarde u smislu performansi, udobnosti i održavanja, a sve to vezano za Hitachi reputaciju: svestranost, pouzdanost i trajnost. Za vlasnike mašina, zadovoljava potrebu za efikasnošću i visokim kvalitetom; za rukovaoce strojeva pa pruža udobno, bezbedno radno okruženje i izuzetno je intuitivan za korišćenje.  Zahvaljujući karakteristikama lakog održavanja, i uz pomoć programa Hitachi podrške Hitachi Support Chain, novi ZAXIS 33U-5A  nudi odlične upotrebne rezultate , što vam omogućava da uspešno završite bilo kakav posao na vreme, u okviru budžeta i sa visokim standardom izvođenja .

Izuzetna efikasnost

Hitachi je želeo, da če ZX33U-5 minibager imati veliki uticaj na vaš zemljanim radovima, komunalnih i opštih građevinskih projekata, ali manji uticaj na životnu sredinu. Tako da su ga projektovali sa nekoliko ekoloških karakteristika.
Uzmite napredne uštede energije sistema, na primer, koja kombinuje ECO mode, automatski neaktivne i električne regulatore funkcija će značajno smanjiti potrošnju goriva. To takođe smanjuje nivo buke i emisije. Pored toga, novi stek lonac postavljen na zadnjem delu kabine rezultata u mirnom radu, koji je sve više važno za urbane i ekoloških projekata.

Ako se osećate srećno i opušteno dok radite, onda ćeš biti produktivniji. Zato smo razvili ZX33U-5 sa velikim brojem poboljšanja u kabini, uključujući veća vrata i izlog, sa kontrolom user-friendli na monitoru.

Karakteristike održavanja mini bager su dizajnirani da vam uštedi vreme i novac. Rutinske provere i čišćenje su brzo i lako, zahvaljujući dostupnim poklopaca i udobno uređene inspekcije bodova.

Tehničke specifikacije:

Motor Snaga (kV) 21.2 kV (28,4 KS)

Radna težina (kg) 3320 – 3720 kg

Kašike volumen 0.08 m³

Mak. dubina kopanja (mm) 2790 – 3130 mm

Kašika sila kopanja (kN) 27.2 kN