Između 19 i 23 aprila u Beogradu održan je 43   medjunarodni sajam gradjevine SEEBBE 2017. godine. Najveći sajam građevinske industrije u jugoistočnoj Evropi okupio je 570 izlagača iz 26 zemalja, a prema procenama organizatora sajam je posetilo više od 36 hiljada ljudi.

Sajam obuhvata najrazličitije segmente građevinske industrije – od istraživanja i projektovanja, preko izgradnje i održavanja objekata u visokogradnji, niskogradnji i hidrogradnji, do predstavljanja najsavremenijih materijala, građevinskih mašina, uređaja i alata.

Na ovogodišnjem sajmu učestvovala je i naša firma BITERRA D.O.O. gde smo predstavili naš program – oprema i rezervni delovi za gradjevinske mašine.

Pod imenom ADRIABAGER smo u poslednjih nekoliko godina stekli veliki broj stalnih klijenata i zadovoljnih kupaca iz cele Slovenije, Srbije, Makedonije, Crne gore i drugih zemalja u svetu, koji kod nas kupuju rezervne delove i dodatnu opremu za gradjevinsku mehanizaciju (BAGER, ROVOKOPAČ, UTOVARIVAČ, DROBILAC, DAMPER, GREJDER, ČEKIĆ, FINIŠER, VALJAK, KAMION).

Ovim putem želimo da Vam se zahvalimo što ste izdvojili vreme da posetite naš štand. Do sledećeg sajma gradjevine SEEBBE 2018. godine, pozdrav iz Beograda – vaš BITERRA D.O.O. tim.